Poradna Stell SHO 1005

Autor: | Vloženo: 18.10.2015 000 15:04 | Témata: Poradna Stell SHO 1005

Rozmer otvoru

Chtel bych se vas zeptat na presny rozmer otvoru, ktery je na zdi. Musim vedet, jestli se mi do nej vejde dvojzasuvka. Dekuji

  • David Hromas

    David Hromas

    18. října 2015

    To je zajimava myslenka ;-) Tak vezte, ze rozmer velkeho obdelnikoveho otvoru v plechu na zdi je 176x125mm (SxV, polomer zaobleni rohu je cca 30mm). Vejde se tam dvojzasuvka i dve zasuvky vedle sebe.
    Musim ale upozornit, ze ve chvili, kdy TV/drzak slozite/pritlacite na zed, tak na tento plech primo doseda slozene rameno a na nej zas primo druhy velky plech. Ve vysledku jsou tak body pro prisroubovani TV nejakych 110-120mm od zdi. Pokud by z otvoru v plechu neco vycuhovalo (rekneme 4 cm = zasuvka s uhlovou zastrckou) bude to znamenat posunuti TV o dalsich cca 5cm od zdi. (Jestli ale planujete mit TV stale mirne od zdi/pootocenou, nebude Vam to vadit.)
    Abych dokoncil myslenku - napada mne, ze by zasuvky ve zdi mohly byt o tech nekolik cm zapusteny, aby otvorem v plechu prochazely uz pouze kabely. Pak doplnim, ze pri slozeni ramene dosednou na plech vsechny tri hranolovite trubky, ktere tvori rameno. Vsechny tri se slozi do jedne roviny a prekryji otvor v plechu, takze zustanou jen dve vodorovne mezery, kazda vysoka cca 10mm. Pro pruchod samotnych kabelu to staci, ale mohlo by to delat problem pri rozkladani a skladani ramene (kabely musi mit vuli, aby dosahly pri rozlozeni, a pri slozeni se jejich prebytecna delka musi nekam schovat).
    Pro uplnost prumer kulatych der v prednim plechu je cca 52mm - hrave projde i lomena zastrcka flexo-snury.

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne

Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.