Nejnovější recenze ze sekce Držáky a stojany na TV a monitory
STRICT BRAND SB501A
Pavel-Praha
Přidáno: 21. srpna 2024
(naposledy upraveno 21. srpna 2024)
Zakoupeno v Drzakytelevize.cz
Tento držák na televizi mě plně vyhovuje.
Je kvalitně proveden a montáž je bez potíží.
- flexibilní polohování
- plynový píst vyrovnává zátěže
- ocel a hliník, spolehlivý a dlouho vydrží
- bezpečnost, pojistka proti vysazení
- malá nosnost do 9 kg, může být probém pro těžší monitory
Hezké černé provedení, kvalitní materiály ocel a hliník, plynový píst umožňuje snadné a rychlé nastavení monitoru do optimální polohy (náklon i natočení 90 °).
Nainstaloval mi ho na stěnu manžel nad mým pracovním stolem, a hned mám mnohem více místa. Celkově jsem s tímto držákem velmi spokojená a doporučila bych ho."
Plní svůj účel.
- Dokonalý produkt. Vše sedí, funguje, TV je na stěně jak má.
- Obrovská výhoda - dostanete k tomu všechny možné šroubky, které se Vám zaručeně hodí, když ty staré poztrácíte.
- Flexibilní
- drží
- snadná instalace
- Lepší návod o kolik je střed držáku hozený mimo ale odměřil jsem si to sám .Takže záleží na šikovnosti.
Vse dobry tak jak ma byt
plní svojí funkci
Držák (přesněji vesa!!!) byl křivý, nelze s produktem povolit pomocí nářadí.
- Pevný, kvalitně provedený a lakovaný
- Montážní šrouby jsou bez laku, tak to trochu design kazí
- Pro umístění a stáhnutí skříně, aby držela pevně, je praktické celou sestavu při montáži otočit vzhůru nohama.
Kvalitní kovový, pojizdný držák. U mojí skříně Fractal Design Define R6, to přesně vyjde na polovinu nožiček.
- Dá se naklonit, otočit, polohovat
- Ocelová konstrukce poskytuje pevnost a stabilitu
- Držák je od zdi daleko pouze 7,5 cm, takže není vidět
- Maximální nosnost je 20 kg, to může být problém pro těžší TV
Držák na TV od Stellu mi vyhovuje díky kompaktní velikosti a možnostem při nastavení úhlu obrazovky. Při stěhování do nového bytu jsem potřeboval ušetřit místo, ale zároveň něco spolehlivého co vydrží, tak jsem se trefil. Umožňuje natočení televize pro sledování z obýváku kuchyně i balkonu. Instalace byla rychlá a jednoduchá, a celkově jsem s nákupem spokojen.
- více možností upevnění
- kvalita provedení - málo robustní
- nízký, čekal jsem alespoň o 10cm vyšší
Dá se použít, ale dle očekávání se houpe, utahování na šrouby není úplně příjemné nastavovat. Nicméně funkci plní, unese 2x 31,5". Příště bych si připlatil za nějaký, který jde polohovat. Je také celkem nízký, mám monitory v nejvyšším bodě a pod nimi zbývá jen asi 15cm místa.
Spokojen
- Bez problému
- Odnímatelná "VESA" deska. V pohodě se namontuje na monitor apod. a potom se monitor do připraveného držáku jen zasune. Snadná manipulace.
- Dobré zpracování.
Kvalitní výrobek za dobrou cenu. Dobře vypadá. Nemám připomínek a jsem spokojen.
Skutečně velmi dobrý subtilní držák TV.
Mám již druhý. Někomu se nemusí líbit, je však schovaný za tel. Funkčně je vynikající. Jeho flexibilita (proměnlivá
vzdálenost od zdi a možnost vytáčení) z něj dělá dobrého pomocníka při inst. kabeláže. Nechápu nákup pevného držáku se vzáleností od zdi 10cm. Cena velmi dobrá.
Ve srovnání s držáky obdobné funkčnosti prodávaných na velkých e-shopech cena téměř poloviční. Plná výbava
mont. materiálu. Jiný bych nekoupil.
- Má mnoho variabilit
- Jednoduchá montaz
- Kvalita zpracování
- Vše ok ok
Skvělý produkt, zejména za cenu. Ano, je téměř dvojnásobná než byla na začátku tohoto roku (2024), ale stále vyniká nad konkurencí.
Zobrazuji 141 - 160 ze 500 recenzí « Předchozí 1...6 7 [ 8 ] 9 10...25 Další »