Nejnovější recenze ze sekce Držáky a stojany na TV a monitory
Vše v pořádku.
velmi dobře provedený výrobek,spousta možností montáže ,díky bohaté výbavě v balení
- Snadná manipulace
- Držák včetně šroubů a podložek.
Plní svou funkci, jsme s ním spokojeni.
- Vypadá stabilně
Vše co bylo prezentováno,tak výrobek splňuje.
- Bytelny
Není v popisu celkový rozsah.
- rychlost instalace
- snadná instalace
Podstavec „Liftor Riser 15 cm“ v mém případě plní přesně to, pro co byl určen. Tedy zvyšuje umístění monitoru o 15 cm. Jeho sestavení bylo velmi rychlé a snadné. Výrobek je stabilní a na stole dobře sedí. Oceňuji nálepky, které kryjí místo pro dotažení spoje. Byly totiž dodány v barvě podstavce, a tak neruší celkový vzhled výrobku. Ačkoliv se na podstavci nachází vcelku těžký monitor (10,2 kg), vše je dobře stabilní i při změně výšky stolu. Výšku stolu v průběhu dne zpravidla několikrát změním. Vše je tedy bez problému a s výrobkem jsem spokojen.
- cena, kvalita
- šrouby nepasují na televizi samsung (80cm). Jsou krátké.
Jsme důchodci a přesto jsme zvládli sestavit stojánek takže není co dodat
- Rychlá instalace
- Jednoduché nasazení a sundání tv
- Tv není napevno jde lehce posouvat doprava a doleva
Tv jde lehce nasadit a sundat díky šňůrkami uvolnění. Velká nevýhoda je že tv jde posouvat lehce doprava a doleva na konci není zabezpečení proti nechtěnému posunutí a tím i proti pádu TV
- Je to výborný
- Výborná věc
- Funguje jak má
- Kompletní balení
- Jednoduchá montáž
Za tu cenu je to super držák.
Dobře drží na stole, bytelná konstrukce. Perfektně flexibilní, monitory se dají nastavit, jak člověk potřebuje.
Mám každý monitor jinak velký a těžký a drží dobře - nepřevažuje se. S monitory se dobře manipuluje.
- funguje
- jediný typ v ČR
Za ty peníze jsem v ČR nenašel jinou podobnou nádstavbu ke stávajícím držákům. po odmaštění a zdrsnění na stříbrném laku drží dobře i černá tabulová barva ve spreji.
- funguje
- kvalitní dílenské zpracování
za ty peníze plně funkční produkt
stojan mohl být o 10cm výšší
Audizio TTTS40
Přidáno: 21. října 2024
(naposledy upraveno 16. listopadu 2024)
Zakoupeno v Profi-dj.cz
- Je univerzalní
Zobrazuji 41 - 60 ze 500 recenzí « Předchozí 1 2 [ 3 ] 4 5...25 Další »