Nejnovější recenze ze sekce Držáky a stojany na TV a monitory
Doporučujeme
+++
- Desing, material,
Splněn požadavek
splnil očekávání
...skvělé
Jednoduchá instalace, funkční. Jsem spokojen.
Držák H4 je kvalitní. Jediná chybička je, že dodané šrouby pro VESA jsou max M6 a to pro např. TV Samsung s 400 x 400 roztečí je nepostačující.
Doporučuji!
- praktičnost řešení je dána tím, co potřebujeme vyřešit
- zpracování
- jednoduchý designe
- no, řekl bych hodně přemrštěná cena
I když je to hodně drahé, pro někoho vynikající. Já jsem nakonec podstavec použil pro umístění hodin a sochy a pro monitor raději koupil fantastický stolní plynový polohovatelný držák na monitor. Za dvojnásobnou cenu než stál tento, ale užitnými vlastnostmi se nedá srovnávat. Když to shrnu, měl jsem rovnou koupit polohovatelný a ušetřil bych. I když, jako podstavec na ty hodiny a sošku to není špatné.
- Držák je ze slabého materiálu
Držák je ze slabého plechu. Televizi neudrží nastavenou jak chcete i když mám televizi těžkou jenom 7kg.
- Vše v pořádku
- lehká montáž
Vše v pořádku, nemohu nic vytknout.
- upevnění/zavěšení od stropu, i šikmého
- masivní konstrukce a perfektní dílenské zpracování
- veškeré potřebné spojovací komponenty v balení
- široká možnost využití
Výhodou tohohle držáku je, že TV nebo reproduktor, který na něj zavěsíte můžete otáčet kolem svislé osy a zavěsit jed i na hodně šikmou stěnu/strop.
- Dobře zpracovaný, kvalitní výrobek.
- Těžký
- Složitý. Myslím, že existují jednodušší řešení.
Je to trochu přetechnizované. Těžký a trochu složitý na stavbu. Obávám se, že mi to zabrání postavit stůl ke zdi. Celkově ale kvalitní výrobek.
Snadná instalace
- malý ale robustní
- Rozsah
- Univerzální
- jeden z kloubů nelze povolit (2 kloub od upevnění)
Rozhodně bych tento produkt doporučil. Vyhovuje mi, s monitory se dá plně manipulovat.
- Kvalitní a bytelný
- Dost těžký
- pro trochu zkušenějšího snadná montáž
Zobrazuji 61 - 80 ze 500 recenzí « Předchozí 1...2 3 [ 4 ] 5 6...25 Další »